«Καμμιά είδηση δεν είναι αληθινή, αν πιο πριν δεν διαψευστεί επισήμως»

(ρήση παλιού -εγγλέζου μάλλον...- φαρμακερού δημοσιογράφου)

13.2.12

♮♪«Τί να πουν οι εκπρόσωποι...
έρημοι κι απρόσωποι, βρέ»...♫

* Με μεγάλη επιτυχία ο κ. Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου (alias: Γιωργάκης) έπεισε το «κύριο σώμα» του ...λόχου του να υπερψηφίσει την ολοκλήρωση του μνημονιακού εγκλήματος με το ακράδαντο επιχείρημα ότι για όλα φταίει η κακοδιαχείριση της δεξιάς αλλά και το ότι δεν υποστήριξε εξαρχής την μνημονιακή πολιτική του ως πρωθυπουργού.
* Με επίσης μεγάλη επιτυχία ο κ. Αντώνιος Σαμαράς (alias: Αντωνάκης) έπεισε το «κύριο σώμα» του δικού του ...λόχου να υπερψηφίσει την ολοκλήρωση του μνημονιακού εγκλήματος με το ακράδαντο επιχείρημα ότι για όλα φταίει η κακοδιαχείριση του ΠΑΣΟΚ αλλά και το ότι δεν υποστήριξε την αναπτυξιακή πολιτική της ΝΔ παλιότερα και των δικών του ...Ζαππείων no. 1, 2 στη συνέχεια...
* Παίρνει άριστα στην παπαγαλία ο κ. Λουκάς Παπαδήμος (alias: ...παπαδήμιος) διότι, ως μήποτε εκλεγείς και ουδένα πολίτη εκπροσωπών, επανέλαβε επί λέξει όλο το τρομοκρατικό παραμύθι, που του είπαν να απαγγέλει, ώστε να προστατευθούν τα συμφέροντα των δανειστών-τοκογλύφων, αλυσοδένοντας τον λαό για 10-20-30-40... χρόνια και υποθηκεύοντας την δημόσια γή και περιουσία με σκοπό να την αγοράσουν σε ...ανταγωνιστικές, συμφέρουσες γι' αυτούς, τιμές.
* Παίρνει ΜΗΔΕΝ στην ...σκοποβολή ο σ. Μαυρίκος του ΚΚΕ, διότι δεν κατάφερε να πετύχει τον κ. Βενιζέλο στο κεφάλι με το ...τουβλοβιβλίο-μνημόνιο που του πέταξε. Ένας καλός κομμουνιστής δεν επιχειρεί ποτέ κάτι, αν δεν έχει εξασφαλισμένη την υπέρ των εργατών -και του λαού γενικότερα- επιτυχία.
* Με ΜΗΔΕΝ επίσης -και κάπως ...χαριστικά- βαθμολογούνται οι κ.κ. Βορίδης (alias: ...τσεκουράτος) και Άδωνις Γεωργιάδης (alias: ...μπουμπούκος) που υπερψήφισαν την πατριωτική εξαθλίωση της Ελλάδας, με κρυφό στόχο να εξασφαλίσουν ένα έδρανο στην πτέρυγα της ΝΔ ή/και την υπουργική τους θεσούλα, διότι αυτός ο κρυφός τους στόχος έγινε φανερός.
-Ξέρεις να κλέψεις;;;   - Ξέρω!   -Ξέρεις να κρύψεις;;;   -Όχι!   -Έ! τότε μην κλέβεις!
* ΑΡΙΣΤΑ όμως παίρνουν οι ...διαγραφές!!! Απόδειξαν -πέρα από κάθε αμφιβολία- πόσο ...δημοκράτες είναι οι πρόεδροι (alias: «αρχηγοί») των τριών κομμάτων που στήριξαν την Κυβέρνηση Συνενοχής.
Έ! ρε μάννα μου...

1 σχόλιο:

Γιώργος Παπαχριστοδούλου είπε...

ο μαυρίκος απέδειξε ότι το ΚΚΕ δεν πετάει πέτρες- πετάει βιβλία (κι αμα ήταν και σοβιετική εγκυκλοπαίδεια!)