«Καμμιά είδηση δεν είναι αληθινή, αν πιο πριν δεν διαψευστεί επισήμως»

(ρήση παλιού -εγγλέζου μάλλον...- φαρμακερού δημοσιογράφου)

1.4.14

ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ:
Οι αλήθειες που θ' ακούσουμε σήμερα

Οι ανά τον Κόσμο ανταποκριτές μας μάς ενημέρωσαν για τις αλήθειες που θα ακουστούν σήμερα. Τις παραθέτουμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ εμείς ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για σάς.
@ Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Κεφαλογιάννης θα ανακοινώσει ότι το που ζήτησε-επέβαλε πρόπερσυ ο Σαμαράς να γίνουν εκλογές μέσα σε 2 χρόνια από τις προηγούμενες, ενώ τώρα υποστηρίζει ότι κάθε 4 πρέπει να γίνονται, ήταν διότι τότε δεν ήταν πρωθυπουργός ο ίδιος.
@ Ο ...κουμπάρος μας Ρεζέπ Τα'ί'π Ερδοάν θα ανακοινώσει ότι Σουλτάνος σκοπεύει να γίνει όχι Πρόεδρος Δημοκρατίας.
@ Η ...αγγελική ευρωπάρχις κ. Μέρκελ θα δηλώσει ότι η Ντώϋτσε Μπανκ κέρδισε μόνον 40 δις ευρά από την ελληνική κρίση το 2012 ενώ περίμενε τα διπλάσια.
@ Ο ...Ολλανδός γάλλος πρόεδρος σε διάγγελμά του θα αποκαλύψει ότι κατάργησε-αντικατάστησε τον πρωθυπουργό για να ρίξει σ' αυτόν το ανάθεμα για την δικιά του αποτυχία.
@ Ο Πούτιν θα δημοσιεύσει την πρόθεσή του να μπεί στο Παρίσι θριαμβευτής (με τον ρώσσικο στρατό ή το φυσικό αέριο...) για να εκδικηθεί την πριν διακόσια (ακριβώς!) χρόνια είσοδο του τρελλοναπολέοντα στη Μόσχα.
@ Ο Σαμαράς θα «διαρρεύσει» ότι υπόδειξε τον Σπηλιωτόπουλο για υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας κόντρα στον Κακλαμάνη για να τον εκδικηθεί που είχε αποχωρήσει από την "ΑΝΟΙΞΗ" κατεξευτελίζοντάς τον ως αρχηγό της και αναγκάζοντάς τον να γλείφει εκεί που έφτυνε.
@ Ο Κωστής Χατζηδάκης {που ωρισμένοι "παρατηρητικοί" αποκαλούν, μάλλον όχι άδικα, «χαμογελαστή νυφίτσα»} θα βάλει στο τουίτερ δήλωση ότι το σάξες στόρυ πέτυχε απόλυτα, αφού και το Ελληνικό ξεπουλήθηκε σε άριστη για τους αγοραστές τιμή και χαρίστηκαν 30 δίς στους τραπεζίτες και τα φάρμακα-ψωμί εκχωρήθηκαν στα σουπερμάρκετ. Επιτέλους καταστρέψαμε την πληγή του έθνους, θα συμπληρώνει, εξαφανίζοντας από προσώπου κοινωνίας τους μικρομεσαίους επιστήμονες, αγρότες, επαγγελματίες, εμπόρους.
@ Ο Ομπάμα θα δηλώσει σε "address to the Globe" πως συγχωρεί τον Πούτιν για την εισβολή στην Ουκρανία, αφού και οι αμερικάνοι αυτή τη δουλειά κάνουν πενήντα χρόνια τώρα.
@ Ο Τζώρτζ Σόρος με ανακοινωσή του για λογαριασμό του παγόσμιου αεριτζήδικου/ακριδικού κεφάλαιου θα ζητήσει συγνώμην από την Οικουμένη, διότι απομυζούν την ανθρώπινη ικμάδα για να γίνουν από υπερπλούσιοι ...υπερπλουσιώτεροι. Δεν φταίμε εμείς, θα καταλήγει. Φταίει ο Μίλτον Φρήμαν που αυτή την απάνθρωπη αηδία την έκανε επικρατούσα οικονομική θεωρία. Και πήρε και "νόμπελ" γιαυτό, τρομάρα μας.
@ Ο Ζάρια-ελ-μπλούμ δήλωσε ήδη ότι πολύ του αρέσει ο ελληνικός ήλιος, αυτός άλλωστε είναι ο λόγος που θέλουν (και έχουν αρχίσει...) να αγοράσουν την Ελλάδα μπιρ-παρά. Συμπλήρωσε όμως ότι δεν την θέλουν (και τί να την κάνουν...) υπανάπτυκτη. Γιαυτό στηρίζουν τη συμμορία Σαμαρά να την ξεπουλήσει-αναπτύξει και μετά θα την απολαύσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: