«Καμμιά είδηση δεν είναι αληθινή, αν πιο πριν δεν διαψευστεί επισήμως»

(ρήση παλιού -εγγλέζου μάλλον...- φαρμακερού δημοσιογράφου)

7.7.13

Θαύμα! Θαύμα!

Το δόγμα που κυριαρχεί στους χριστιανούς είναι το «ουδείς μετά Χριστόν προφήτης». Μετά από κάπου 5 αιώνες το ...χάλασαν όμως οι μουσουλμάνοι με τον δικό τους προφήτη, τον Μωάμεθ. Δεν ξέρω τί ακριβώς πρεσβεύουν στην Ινδία με τον Κρίσνα τους, ούτε στην Κίνα κι αλλού με τον Βούδα.
Οι χριστιανοί πάντως ναί μεν δεν αναγνωρίζουν νεώτερους προφήτες αλλά από άγιους έχουν μπόλικους, όπως καλά ξέρετε. Και κάθε τόσο ...παράγουν νέους, αναγνωρίζουν και κάποιον καινούριο. Όπως τον Πατροκοσμά τον Αιτωλό π.χ. οι ορθόδοξοι ή τώρα τον προ-προηγούμενο Πάπα τους οι Καθολικοί.
Να σκεφτείς ότι ακόμα και ο Κωνσταντίνος ο Α' «αγιοποιήθηκε», η πολιτεία του οποίου όμως (μέχρι και γυιό του δολοφόνησε...) μάλλον δεν συνάδει προς κάτι χριστιανικό[1]...
«Πιστοποιήθηκαν», λέει, 2 (δύο) θαύματα του μακαρίτη του Πάπα: Δυό κυρίες προσευχήθηκαν σ' αυτόν[2] και γλίτωσαν η μία από τη νόσο Πάρκινσον και η άλλη από ανεύρυσμα εγκεφάλου.
Θαύμα! Θαύμα!
Γυρίζοντας στα εγκόσμια και τα εγχώρια, φαίνεται πως μέχρι τώρα ο Σαμαράς και η κυβέρνησή του, κυβέρνηση σωτηρίας της πατρίδας, έχουν θαυματουργήσει σε έναν ακόμα τομέα, εμπεδώνοντας έτσι γερά το διαβόητο "success story" τους: Στον τομέα των Ασφαλιστικών Ταμείων.
Από την εφαρμογή των τελευταίων ρυθμίσεων πληρωμής των οφειλόμενων ασφαλιστικών εισφορών που ...«συμφώνησαν», δηλαδή επέβαλαν, πριν μήνες οι πηγαινοερχόμενοι εκπρόσωποι της τρόϊκας, έχουμε κατά την επίσημη ανακοίνωση τα εξής αποτελέσματα:
- Στο ΙΚΑ οι οφειλές ήταν 7,9 δισεκατομμύρια και ρυθμίστηκαν τα 200 εκατομμύρια. Ποσοστό 4% σκάρτο.
- Στο Ταμείο των επαγγελματιών (πρώην ΤΕΒΕ, ΤΣΑ κ.ά.) οι οφειλές ήταν 5,9 δισεκατομμύρια και ρυθμίστηκαν μόνον κάπου 5,7 εκατομμύρια. Ποσοστό 0,1% !!!
Πώς έγινε και ακόμα οι κρετίνοι δεν κατάλαβαν (ή κάνουν πως δεν κατάλαβαν...) το «ουκ αν λάβοις παρά του μή έχοντος»;;;
Θαύμα! Θαύμα!
± ± ± ± ± ± ± ± ± ± ± ± ± ± ± ± ± ± ± ± ±
[1] Ο Κυριάκος Σιμόπουλος στο βιβλίο του "Ο μύθος των «μεγάλων» της Ιστορίας", εκδόσεις "Πιρόγα", έχει εκτενή περιγραφή του βίου και της πολιτείας του, τεκμηριωμένη με πληθώρα στοιχείων.
[2] Γιατί τώρα προσευχήθηκαν στον Πάπα και όχι, που είναι και λογικότερο, κατευθείαν στον θεό {τους},  είναι ένα μικρό μυστήριο... Αν μπορεί κάνας θεολόγος ας μάς το εξηγήσει.

1 σχόλιο:

akrat είπε...

έτσι είναι τα θαύματα ΆΠΙΣΤΕ...

μικρά και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα χαχα